map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Tercer de Primària celebra Sant Jordi amb els residents de Les Alzines

Ahir els nens i nenes de tercer de Primària de Dominiques Tarragona van captivar els residents de Les Alzines amb una emotiva representació de la llegenda de Sant Jordi, en una trobada enriquidora i plena d’intercanvi intergeneracional.

La jornada va incloure una representació teatral de la llegenda de Sant Jordi, una tradició catalana profundament arrelada, que va crear un espai d’intercanvi intergeneracional carregat d’amor i connexió. Cada somriure i gest d’afecte durant la representació es va convertir en un veritable regal per a tots els participants, enriquint les seves vides d’una manera única i memorable.

Els residents de Les Alzines van acollir amb entusiasme la representació i van compartir la seva saviesa i experiència de vida amb els joves alumnes, creant vincles especials i fomentant el respecte i la comprensió entre les dues generacions.

A través d’aquesta iniciativa, Dominiques Tarragona continua demostrant el seu compromís amb la integració comunitària i l’educació integral, utilitzant la cultura i les tradicions locals com a pont per connectar i enfortir els llaços entre els membres de la comunitat escolar.

Etiquetes

Segueix-nos a les xarxes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website