map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

L’escola

Som una escola situada a Tarragona des de l’any 1684

La nostra tasca educativa es centra en acompanyar a tots els nostres alumnes, des de la individualitat de cadascun d’ells, perquè siguin capaços de realitzar el seu projecte de vida acompanyant-los en totes les etapes educatives, des de la llar d'infants a l’ESO.

Estil
familiar

Dominiques Tarragona és una escola de marcat caràcter familiar on tots els equips, tant docents com no docents tenen com a centre principal de la seva activitat l'educació de cada alumne i de cada alumna perquè sentin que l'escola és el seu lloc al món.

Educació emocional i Cultura del Pensament

A l’escola treballem la gestió de les emocions i el desenvolupament de la interioritat del seu alumnat en el seu camí per descobrir "qui són" i relacionar-se amb ells mateixos, amb els altres i amb la vida.

A més fomentem la Cultura del Pensament i les Intel·ligències Múltiples per desenvolupar la competència d'aprendre a aprendre.

Escola en valors i
educació interreligiosa

Que n’és d’important una visió àmplia del món! A l'escola impulsem els valors que ens humanitzen: la solidaritat, l’empatia, la col·laboració, l’acollida, l’amor...  així ens preparem millor per conèixer i conviure amb nens i nenes, nois i noies, de diferents nacionalitats, cultures i tradicions religioses. En el fons tots tenim el mateix anhel: Ser feliços! Que n’és d’important una visió àmplia del món!

Missió, Visió i Valors

Acompanyar nens i joves perquè desenvolupin el seu projecte de vida, educant cor i intel·ligència, i així contribuir a una societat més solidària, transparent, fraterna i sostenible.

Aspirem a que els nostres col·legis siguin comunitats d'aprenentatge obertes, vives i participatives; referents en creativitat i innovació, en què els nostres alumnes siguin reconeguts pel seu nivell competencial, la seva gestió emocional, la seva educació en valors, i compromesos amb una societat plural i globalitzada.

Adaptació al canvi

Compromís

Respecte

Transparència

Treball en equip

self-timer

La nostra història

Les nostres escoles

CreaEscola Quality Certificate for Education Website