map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Llar d’infants

baby

Llar d'Infants
Els primers aprenentatges

El Polzet és el nom de la llar d’infants de l’escola. És l’etapa educativa no obligatòria per als nens i nenes que es troben en el primer cicle del sistema educatiu, de 0 a 3 anys.

L’objectiu de la llar és oferir als infants afecte, estimació, confiança, recolzament en les seves primeres descobertes i experiències socials així com un entorn adequat perquè desenvolupin els diferents aspectes de la seva personalitat. Sempre des de la familiaritat i la proximitat.

Volem que els més petits es puguin expressar lliurement i per això creem un espai on juguin, s’atreveixin a actuar i es relacionin amb respecte. La llar esdevé, també, un espai per experimentar i cercar respostes; un lloc on satisfer la curiositat tot descobrint, explorant i observant l’entorn proper.

A la llar es treballen els hàbits d’autonomia personal, el coneixement del propi cos, l’exploració de l’entorn, els valors, el llenguatge oral català, la iniciació oral a la llengua anglesa, la psicomotricitat, el joc matemàtic, la música i l’art plàstic, i els bits d'intel·ligència, seguint la teoria de Glenn Doman (estimulació primerenca).

Equip educatiu

Vivim el nostre a dia a dia a la llar d’infants amb la mirada posada en cada nen, en cada nena. Aprenem amb els infants i dels infants.

Treballem en equip i en nosaltres sempre hi ha una inquietud per a la millora continuada.

envelope-open

Contacta amb l'escola

CreaEscola Quality Certificate for Education Website