map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Tancament del Projecte APS amb els avis de Les Alzines

Dominiques Tarragona va cloure amb èxit el seu projecte d’Aprenentatge i Servei (APS) amb una commemoració especial juntament amb els estimats avis de Les Alzines. Els alumnes van viure una jornada emotiva i enriquidora al parc, immersos en converses profundes i anècdotes compartides que van il·luminar el matí amb rialles i moments de connexió genuïna.

La trobada va ser una oportunitat única per als nostres joves per aprendre de la saviesa dels avis, mentre compartien experiències i reflexions sobre la vida i la natura. El berenar posterior, ple de converses, va consolidar encara més els llaços entre les dues generacions, deixant una bonica empremta en els cors dels participants.

Aquesta experiència no només ha enriquit la perspectiva dels alumnes sobre la importància de les relacions intergeneracionals, sinó que també ha reforçat valors com l’estima i el respecte cap als avis. Dominiques Tarragona reafirma així el seu compromís amb una educació integral que valoritzi el coneixement mutu i la convivència respectuosa entre totes les edats de la comunitat escolar.

Etiquetes

Segueix-nos a les xarxes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website