map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Preinscripcions 2020-2021

Des de l’escola et volem donar el màxim suport i ajudar-te en tot el procés de preinscripció i matricula. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tot el que necessitis. Seguim al teu costat.

LLAR D'INFANTS

A partir del 13 de maig

Selecciona l’opció que desitgis

T’ajudem en tot el procés de preinscripció

Sol·licitud d’ajuda per a preinscripció telemàtica o reserva de visita per a la preinscripció presencial

Escull l'etapa que vols: educació infantil, primària o secundària.

Una vegada rebem la teva sol·licitud ens posarem en contacte per telèfon o correu electrònic per tal de donar-te tota la informació.

Si tens dubtes per omplir el formulari, pots trucar-nos al telèfon 977 21 61 51 o enviar-nos un correu a info@dominiques.cat.

Si vols enviar documentació per a qualsevol de les opcions, pots adreçar-te directament al correu info@dominiques.cat.

A Dominiques Tarragona seguim al teu costat i treballant per a tots els alumnes i les seves famílies. Si vols conèixer el nostre projecte educatiu, saber com treballem o quins són els nostres valors, deixa’ns les teves dades en el formulari. Ens posarem en contacte amb tu a través d’una trucada o una vídeo trucada, el que prefereixis.

Les famílies parlen de l’escola

Coneix el nostre Projecte CREA

A través del projecte crea formem persones capaces de transformar el món des de la seva escala de valors. Acompanyem i eduquem el nostre alumnat perquè esdevingui autònom, crític, creatiu, compromès, conscient; capaç de gestionar les seves emocions.

Pots descarregar-te la informació referent al nostre projecte educatiu i la proposta de valor en els documents que trobaràs a aquesta pàgina.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website