map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Graduació dels Alumnes de 4t d’ESO a la Catedral

La Catedral de Tarragona va acollir ahir una emotiva i entranyable cerimònia de graduació dels alumnes de 4t d’ESO de l’escola Dominiques Tarragona. L’acte, que va tenir lloc en el majestuós marc de la Catedral, va començar amb la celebració de l’Eucaristia, on es va destacar el creixement personal i acadèmic dels alumnes al llarg dels seus anys d’escolarització.

Després de la missa, els nois i noies van rebre les seves orles en una cerimònia carregada d’emoció i records. Els professors i familiars van compartir paraules d’ànim i felicitacions amb els graduats, reconeixent el seu esforç i dedicació durant tota la seva etapa educativa.

El claustre de la Catedral va ser l’escenari d’un petit refrigeri on alumnes, professors i famílies van poder compartir un moment de convivència i celebració. Aquesta trobada va permetre a tots els assistents gaudir d’un entorn històric i acollidor, reforçant els vincles creats durant els anys escolars.

En el seu discurs, l’equip directiu de l’escola Dominiques Tarragona van voler transmetre un missatge de continuïtat i pertinença. “Tots els nois i noies de 4t d’ESO tanqueu una etapa de la vostra vida, però ja sabeu que la porta de Dominiques Tarragona romandrà oberta, perquè volem ser SEMPRE la vostra escola”.

La cerimònia va concloure amb un desig sincer per part de l’escola: “Gràcies i que camineu per sempre amb l’estel de Sant Domènec al vostre cor”. Aquest missatge de comiat va reflectir l’esperit de la comunitat educativa de Dominiques Tarragona, que valora no només l’educació acadèmica sinó també el desenvolupament humà i espiritual dels seus alumnes.

Etiquetes

Segueix-nos a les xarxes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website