map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Escola Verda celebra la Setmana de la Natura

En motiu de la Setmana de la Natura, l’equip d’Escola Verda ha organitzat una sèrie de tallers destinats als seus alumnes, des de la Llar d’Infants fins a l’ESO, amb l’objectiu de promoure un aprenentatge vivencial i conscienciar sobre la importància del medi ambient.

Els tallers, dissenyats per fomentar l’aprenentatge pràctic i el treball en equip, han destacat per la seva orientació cap a valors com el respecte i la cura pel medi ambient. Cada activitat ha buscat proporcionar als alumnes una experiència enriquidora i significativa en contacte directe amb la natura.

Un dels moments culminants va ser la participació dels alumnes de 3r i 4t d’ESO en la creació de quatre murals inspirats en la natura. Aquests murals, resultat del treball col·laboratiu dels estudiants, estan destinats a decorar les parets del centre educatiu durant els últims dies de curs, reforçant la consciència ambiental i l’expressió artística entre els joves.

En conjunt, la Setmana de la Natura ha representat una oportunitat enriquidora per a tots els membres de l’Escola Verda. A través d’activitats educatives i moments de reflexió, els participants han reforçat la seva comprensió sobre la importància de conservar i respectar el nostre entorn natural. Aquesta iniciativa no només ha celebrat la biodiversitat local, sinó que també ha fomentat un compromís continu amb la sostenibilitat i el medi ambient entre els estudiants i el personal de l’escola.

Etiquetes

Segueix-nos a les xarxes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website