map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Celebració dels English Days: Un viatge a l’època de Sherlock Holmes

La celebració dels English Days a Dominiques Tarragona ha esdevingut una magnífica experiència d’aprenentatge de la llengua anglesa per a totes les etapes educatives. Centrats en el personatge emblemàtic de Sherlock Holmes, els alumnes han gaudit d’una setmana plena d’activitats i tallers inspirats en el famós detectiu, que han fomentat tant la comprensió com l’expressió oral i escrita en anglès.

Durant aquesta setmana temàtica, els estudiants han tingut l’oportunitat d’immersió en la cultura anglesa a través de diverses activitats lúdiques i educatives. Els tallers han inclòs des de resolució de misteris a l’estil Holmes fins a la recreació d’escenes clàssiques, tot potenciant l’aprenentatge de l’idioma en un ambient motivador i divertit.

Aquesta iniciativa ha estat una excel·lent oportunitat per als alumnes de Dominiques Tarragona de desenvolupar les seves competències lingüístiques en anglès, alhora que gaudien d’una experiència educativa diferent i enriquidora. Els English Days no només han potenciat les habilitats lingüístiques dels alumnes, sinó que també han fomentat el treball en equip i la creativitat.

Etiquetes

Segueix-nos a les xarxes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website