map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Celebració de la vetlla de Sant Domènec

El passat dijous la capella del col·legi va ser l’escenari de la celebració de la vetlla de Sant Domènec, organitzada per la Comunitat Deic Tarragona. Aquest esdeveniment va reunir membres de la comunitat educativa en un ambient familiar i càlid, evocant profundament el carisma de Sant Domènec.

La cerimònia va ser una trobada molt emotiva, marcada per la participació activa d’alumnes, professors i famílies. Va ser un espai de reflexió i espiritualitat, on es van destacar els valors dominicans que caracteritzen l’escola. Els participants van tenir l’oportunitat de connectar amb els principis de pau, fraternitat i compromís amb el coneixement i la veritat, valors que Sant Domènec va promoure durant la seva vida i que continuen sent fonamentals en l’educació que ofereix Dominiques Tarragona.

La vetlla va incloure moments de pregària, lectures significatives i música litúrgica que van enfortir el sentiment de comunitat i pertinença entre tots els assistents. Els discursos i testimonis compartits durant l’esdeveniment van destacar la importància de seguir el llegat de Sant Domènec i aplicar els seus ensenyaments en el dia a dia de l’escola i la vida personal.

Etiquetes

Segueix-nos a les xarxes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website