map-marker

Rovira i Virgili, 16 - 43002 Tarragona

telephone

977 21 61 51

envelope

info@dominiques.cat

Guarniments amb les famílies

Les aules dels nens i nenes de Dominiques Tarragona s’han transformat en veritables espais de color i creativitat aquesta primavera, gràcies als impressionants guarniments realitzats amb el suport dels seus estimats pares i mares. Les imatges capturades mostren no només la brillantor dels colors i la varietat de les decoracions, sinó també la dedicació i el treball en equip que han fet possible aquest ambient acollidor i familiar.

Cada aula resplendeix amb un toc únic, reflectint la personalitat i els interessos dels alumnes, mentre que els guarniments no només decoren les parets, sinó que també inspiren un ambient propici per a l’aprenentatge i la creativitat. Els pares i mares han jugat un paper crucial en aquesta iniciativa, oferint suport i encoratjament als seus fills i als seus companys de classe per transformar les seves idees en realitat.

Amb aquesta col·laboració entre escola i família, Dominiques Tarragona reafirma el seu compromís amb l’educació integral, valorant la importància de l’entorn educatiu com a factor clau en el desenvolupament dels seus alumnes.

Etiquetes

Segueix-nos a les xarxes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website